Eidsiva bredbånd sponser Roterud IL

I fem år framover skal Eidsiva bredbånd sette sitt preg på Røyslimoen Idrettspark, gjennom en ny sponsoravtale med Roterud IL. Det gir gode kroner i kassa særlig for idrettsglade barn.

- Denne avtalen er kjempepositivt for oss, og vi er veldig glade for at vi har fått den. En femårsavtale gir oss trygghet, men vi er også avhengige av at medlemmer og lokalsamfunn gjør en innsats. Ikke minst gjennom å velge Eidsiva bredbånd som leverandør, forteller leder i Roterud IL, John Ljøkjel.

Kroner i kassa

Idrettslaget med omlag 700 medlemmer, består av flest barn og unge, fordelt på fotball, ski og idrettsskole.
Avtalen gir kroner i kassa for hver husstand som velger fiber fra Eidsiva bredbånd. Ljøkjel håper folk er lojale når det skal velges bredbåndsleverandør i grenda.

- Det støtter også oss som klubb. Det er veldig stas å få Eidsiva bredbånd med på banen, og vi håper jo at folk blir bevisste på avtalen og at det blir litt prat om det. Så skal vi selvsagt gjøre vårt med profilering i sosiale medier og på nettsidene, sier han.

Berømmer dugnadsviljen

Gjennom blant annet de rundt 35 fotballagene, satser Roterud IL først og fremst på barne- og ungdomsidrett.

- Vi har også fått på plass en voksentrimgruppe med styrketrening, fotball og en løpegruppe. Vi ønsker å aktivisere de voksne også, med fysisk aktivitet med en sosial profil.

Ljøkjel berømmer dugnadsviljen i grenda i en tid hvor stadig flere betaler seg ut av dugnader.

- Det er mye frivillig aktivitet i og rundt idrettslaget. Folk i bygda ønsker å bidra. Det håper vi de også gjør gjennom avtalen vår med Eidsiva bredbånd.

Glade for samarbeid med Roterud IL

Salgssjef Robin Mikalsen understreker at lokale sponsoravtaler er en naturlig del av Eidsiva bredbånds tilknytning til distriktet.

- Vi er både for og av innbyggerne i Hedmark og Oppland, og med hovedkontorer på Lillehammer er vi spesielt glade for å ha samarbeid med Roterud IL. Det er ikke bare en klubb for ei grend, men de har også de samme verdiene som vi har. Folk flest trenger bredbånd, og medlemmene i Roterud IL er et tverrsnitt av befolkningen i Lillehammer. De kan fortsette sin utvikling og vokse som klubb, samtidig som vi kan vokse som bredbåndsleverandør i Hedmark og Oppland.

Sist redigert 
26. januar 2020
. Publisert av roterudil.

Del dette:

Hovedsponsorer:

Øvrige sponsorer:

Adresse

Roterud IL
Postboks 3012
2611 LILLEHAMMER
Besøksadresse: Roterud Bua

Kontakt

Tlf: +47 410 07 473
E-post: leder@roterud.no

Sosiale medier

Facebook
Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Roterud IL
facebook-square