Fotballdrakter gis til veldedighet

Barn på Filippinene og Tanzania får Diadora-draktene til fotballgruppa.

I forbindelse med overgang til Adidas ble alle de «gamle» draktene til overs. De fleste draktene var fortsatt fullt brukbare, og det var aldri et alternativ å kjøre dem til Roverudmya.  Etter å ha lett litt etter frivillige organisasjoner som kunne nyttiggjøre seg av disse draktene, falt valget ned på organisasjonene Streetlight og YES Klimanjaro.

Hjelper gatebarn

Streetlight er en Trondheims-basert organisasjon som hjelper gatebarn i alle aldre på Filippinene. Frode Nystuen har vært behjelpelig med å formidle kontakt med dette firmaet.

-  Utstyret fra Roterud skal ned til landsbyen Tacloban på Filippinene hvor Streetlight har bygd et senter for å hjelpe gatebarn i alle aldre. Det har vært tøffe tak der etter at en kraftig tyfon herjet i hele området i jula. Den ødela mye av infrastrukturen på øya, men selve senteret sto støtt. Det er flere frivillige som skal nedover nå utover våren og som skal ta med baggene fra Roterud, forteller han.

Materialforvalter Marit Grindalen sammen med to representanter for YES Kilimanjaro, Jens Olai Jenssen og Ellen Graff Jenssen.
Materialforvalter Marit Grindalen sammen med to representanter for YES Kilimanjaro, Jens Olai Jenssen og Ellen Graff Jenssen.

Gir utviklingshemmede en bedre hverdag

Stiftelsen YES Kilimanjaro har som mål å gi utviklingshemmede og deres familier verdige liv og en bedre hverdag i Kilimanjaro-regionen i Tanzania. Stiftelsen er et norsk initiativ med kun frivillig innsats både i Norge og på prosjektreiser. De har base på Hamar med støttespillere over hele landet.

Ellen Graff Jenssen og Jens Olai Jenssen fra YES Klimanjaro ble veldig glad for utstyret de fikk og kunne forsikre om at det kommer til å godt tatt imot hos mottakerne.

- Det er godt å se at draktene kommer til nytte, og spesielt hyggelig når vi ser hvor glade mottakerne blir, sier Roterud sin materialforvalter, Marit Grindalen og smiler.

Vil du bli materialforvalter?

Fotballgruppa i Roterud IL skal ha to materialforvaltere, og for tiden leter vi etter en makker til Marit. Er dette noe du kunne tenke deg, så send en e-post til fotballgruppa@roterud.no.

Sist redigert 
17. februar 2020
. Publisert av Leila Øvreseth.

Del dette:

Hovedsponsorer:

Øvrige sponsorer:

Adresse

Roterud IL
Postboks 3012
2611 LILLEHAMMER
Besøksadresse: Roterud Bua

Kontakt

Tlf: +47 410 07 473
E-post: leder@roterud.no

Sosiale medier

Facebook
Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Roterud IL
facebook-square