Kamper/turneringer

Kamper

Gjennom sesongen fra mai til oktober spilles det seriekamper. Barnefotballen  og ungdomsfotballen har normalt én kamp i uka. Kampene er vanligvis lagt til ukedagene med spillefri i helgene. Hjemmekampene spilles på kunstgresset ved Røyslimoen skole. Bortekampene foregår på andre baner i og rundt Lillehammer, Øyer, Ringebu og Ringsaker. Fra og med ungdomsfotballen (13 år) begynner reisevegen å bli lengre. Hvor langt avhenger av hvilken divisjon og avdeling laget havner i.

Roterud IL er en del av Indre Østland fotballkrets, som strekker seg fra Dombås i nord til Kongsvinger i sør. Indre Østland fotballkrets forsøker etter beste evne å ta geografiske hensyn når serieavdelingene settes opp.

Oversikt over kamper blir fortløpende lagt ut på Lagetmitt, både seriekamper og turneringskamper.

Turneringer

Faabergturneringen

Helgen før skolestart i august arrangeres Faabergturneringen for gutter og jenter i alderen 6-14 år. Hvert alderstrinn og kjønn har sin egen klasse. I 2018 deltok 325 lag og 2558 spillere fra syv ulike fylker i hele Sør-Norge. I Faabergturneringen har spillere i Roterud mulighet til å spille mot lag vi ikke møter i seriespill hjemme. Du kan lese mer om Faabergturningen her.

Det er lagleders ansvar å melde på laget til Faabergturningen. Den enkelte spiller må melde seg på via Lagetmitt innen oppsatt frist.

Trollcup

Mange av de yngre lagene i Roterud velger Trollcup i Øyer som en turnering nummer to. Dette er en hyggelig turnering med kort reiseveg og trivelig atmosfære. Du kan lese mer om Trollcup her. 

Arvikacup

Det eldre lagene (11 – 15 år) har tradisjon for å melde seg på Arvikacup i Sverige. Dette er en veldig fin turnering, sosialt både for spillere og foreldre. Du kan lese mer om Arvikacup her.

Hovedsponsorer:

Øvrige sponsorer:

Adresse

Roterud IL
Postboks 3012
2611 LILLEHAMMER
Besøksadresse: Roterud Bua

Kontakt

Tlf: +47 410 07 473
E-post: leder@roterud.no

Sosiale medier

Facebook
Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Roterud IL
facebook-square