Fotballhall i Lillehammer

Nå kan du si din mening om fotballhall gjennom kommunens nye app "Gi mening".

Roterud IL er sammen med flere andre klubber/idrettslag i byen aksjonær i Lillehammer Fotballhall AS, som arbeider for at det skal bli bygget en fotballhall på Lillehammer (Stampesletta). For en tid tilbake var det folkemøte hvor planen om fotballhall (og andre prosjekter) ble presentert. Du kan se opptak av presentasjonen her. Saken har også vært omtalt i GD.

Lastes ned gratis

Kommunen ønsker tilbakemeldinger på om det er bred støtte for planene i Lillehammers befolkning og har nylig lansert en app som heter "Gi mening". Denne kan lastes ned gratis fra App-store og brukes til å svare på fem spørsmål om fotballhall.

Dette innebærer planene

Planene som foreligger betyr mer brukstid (dvs. bana kan brukes hele året), at kommunen gir bort en tomt gratis, at det kombineres med bolig og næringsareal, at bygging av fotballhall fører til mindre åpent areal igjen på Stampesletta, og at man inngår et offentlig-privat samarbeid.

Disse planene kan du nå si di mening om. Roterud IL sine medlemmer står selvsagt fritt til å mene hva de vil om planene.

Sist redigert 
10. juli 2021
. Publisert av Leila Øvreseth.

Del dette:

Hovedsponsorer:

Øvrige sponsorer:

Adresse

Roterud IL
Postboks 3012
2611 LILLEHAMMER
Besøksadresse: Roterud Bua

Kontakt

Tlf: +47 410 07 473
E-post: leder@roterud.no

Sosiale medier

Facebook
Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Roterud IL
facebook-square