Skirenn

Roterudkarusellen

Roterudkarusellen er et uhøytidelig og sosialt barneskirenn som arrangeres i nærmiljøanlegget på Røyslimoen. Til sammen arrangeres det fire renn gjennom sesongen. På rennene som arrangeres på søndager er det kafé i kantina på Røyslimoen skole.

Tidspunkt for Roterudkarusellen sesongen 2021/22 er ennå ikke fastlagt.

Deltageravgift

Det koster 80 kroner for ett renn, og 150 kroer for alle fire renn. Betaling  gjøres til konto: 2095.50.22638. Merk betaling med navnet til barnet.

Påmelding

Frist for påmelding blir lagt ut så snart datoene for rennet er avklart. Barn i skigruppa meldes på via applikasjonen Lagetmitt, for andre barn send en e-post til skigruppa@roterud.no med navn og fødselsdato.

Andre skirenn

Det er mange utøvere som går skirenn i nærmiljøet. Fra fylte åtte år kan man delta på skirenn i kretsen. Det er ingen rangering før man kommer i 11-års klassen. Roterud IL dekker deltakeravgift på en del skirenn. Dokumentet over hvilke skirenn som dekkes oppdateres årlig.

GD-cup

Fra 11-14 år er det populært med GD-cupen. Du kan lese mer om den her.

Ungdommens Holmenkollrenn

For aldergruppen 13-14 år er det en del som deltar i Ungdommens Holmenkollrenn. Du kan lese mer om den her. 

Swix-karusellen

Sammen med Lillehammer skiklubb og Søre Ål arrangerer vi Swix-karusellen, som er et uhøytidelig lysløyperenn for store og små noen torsdager i løpet av sesongen. Dette er et gratis arrangement. Her kan du lese mer om Swix-karusellen.

Hovedsponsorer:

Øvrige sponsorer:

Adresse

Roterud IL
Postboks 3012
2611 LILLEHAMMER
Besøksadresse: Roterud Bua

Kontakt

Tlf: +47 410 07 473
E-post: leder@roterud.no

Sosiale medier

Facebook
Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2021 Roterud IL
facebook-square