Skirenn

Roterudkarusellen

Roterudkarusellen er et uhøytidelig og sosialt barneskirenn som arrangeres på Natrudstilen skiarena. Til sammen arrangeres det fire renn gjennom sesongen.

Tirsdag 25. januar, kl. 18:00 (klassisk)

Tirsdag 8. februar, kl. 18:00 (fristil)

Tirsdag 8. mars, kl. 18:00 (klassisk)

Tirsdag 22. mars, kl. 18:00 (klubbmesterskap, fristil)

Påmelding

Påmelding til skigruppa@roterud.no med navn og fødselsår, samt navn og telefonnummer på foresatte/følge. Påmeldingsfrist er søndagen før hvert renn. Man kan melde på alle renn samtidig hvis man ønsker det.

Konkurranseform

Vi ønsker å gjennomføre ulike typer renn, fra å gå en fast runde, sprint og skileik. Det vil ikke være tidtaking. De minste barna starter først.

Det vil ikke være noe matservering under årets renn, så vi oppfordrer alle til å ha med egen drikke til etter rennet.

Startnummer

Startnummer hentes utenfor speakerbua på Natrudstilen fra kl 17:15 renndagen. Vær ute i god tid for å unngå kø. Startbua vil være stengt for alle andre enn funksjonærer. Startnummer samles inn etter hvert renn. I målområdet vil det være en dunk, hvor startnummer skal legges i.

Smittevern/korona

Det har kommet en god del lettelser vedrørende utendørs aktivitet. Der det blir oppsamling av mennesker, eksempelvis i startområdet/ målområdet, samt eventuelt oppholdsrom innendørs, er det anbefalt å holde avstand.

Vi minner om at verken barn eller voksne skal stille på Roterudkarusellen om man føler seg  syk. Det er viktig at man holder god avstand til andre.

Vi håper på å se mange av dere på Roterudkarusellen i vinter!

Andre skirenn

Det er mange utøvere som går skirenn i nærmiljøet. Fra fylte åtte år kan man delta på skirenn i kretsen. Det er ingen rangering før man kommer i 11-års klassen. Roterud IL dekker deltakeravgift på en del skirenn. Dokumentet over hvilke skirenn som dekkes oppdateres årlig.

GD-cup

Fra 11-14 år er det populært med GD-cupen. Du kan lese mer om den her.

Ungdommens Holmenkollrenn

For aldergruppen 13-14 år er det en del som deltar i Ungdommens Holmenkollrenn. Du kan lese mer om den her. 

Swix-karusellen

Sammen med Lillehammer skiklubb og Søre Ål arrangerer vi Swix-karusellen, som er et uhøytidelig lysløyperenn for store og små noen torsdager i løpet av sesongen. Dette er et gratis arrangement. Her kan du lese mer om Swix-karusellen.

Hovedsponsorer:

Øvrige sponsorer:

Adresse

Roterud IL
Postboks 3012
2611 LILLEHAMMER
Besøksadresse: Roterud Bua

Kontakt

Tlf: +47 410 07 473
E-post: leder@roterud.no

Sosiale medier

Facebook
Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2023 Roterud IL
facebook-square