Skirenn

Eidsiva-Roterudkarusellen

Roterudkarusellen er et uhøytidelig og sosialt barneskirenn som arrangeres på Natrudstilen skiarena. Til sammen arrangeres det fire renn gjennom sesongen.

  • Tirsdag 23. januar klokka 18, klassisk
  • Tirsdag 5. mars klokka 18, fristil
  • Tirsdag 19. mars klokka 18, klassisk
  • Tirsdag 9. april klokka 18 (klubbmesterskap), fristil

 

Påmelding

Påmeldingen til karusellrenn for de som er med på skitrening, gjøres i appen Rubic Connect. Her vil vi legge inn samtlige karusellrenn.

De som ikke har tilgang til Rubic Connect via skigruppa, må sende en mail med påmelding til skigruppa@roterud.no. Opplys om barnets navn og fødselsår. Navn og tlfnr på en forelder som følger, må også være med.

Påmeldingsfrist er søndag i forkant av hvert renn. Det vil også være mulighet for påmelding på Natrudstilen inntil en time før start. Vi ønsker at flest mulig melder seg på i forkant, for å gjøre det enklere for oss som arrangerer.

Det vil være en påmeldingskontingent på 50,- pr renn eller om man melder seg på alle 4 samtidig, betaler man 150,- for samtlige 4 renn. Pengene går til innkjøp av saft, pølser, premier og leie av stadion. Beløp Vippses til Roterud IL Ski 505643 og vises ved henting av startnummer.

Konkurranseform

Vi ønsker å gjennomføre ulike typer renn, fra å gå en fast runde, sprint og skileik. Det vil kun være tidtakning i de eldste klassene. De minste barna starter først og kan velge en lettere runde inne på stadion.

 

Vi håper på å se mange av dere på Roterudkarusellen i vinter!

Andre skirenn

Det er mange utøvere som går skirenn i nærmiljøet. Fra fylte åtte år kan man delta på skirenn i kretsen. Det er ingen rangering før man kommer i 11-års klassen. Roterud IL dekker deltakeravgift på en del skirenn. Dokumentet over hvilke skirenn som dekkes oppdateres årlig.

GD-cup

Fra 11-14 år er det populært med GD-cupen. Du kan lese mer om den her.

Ungdommens Holmenkollrenn

For aldergruppen 13-14 år er det en del som deltar i Ungdommens Holmenkollrenn. Du kan lese mer om den her. 

Swix-karusellen

Sammen med Lillehammer skiklubb og Søre Ål arrangerer vi Swix-karusellen, som er et uhøytidelig lysløyperenn for store og små noen torsdager i løpet av sesongen. Dette er et gratis arrangement. Her kan du lese mer om Swix-karusellen.

Hovedsponsorer:

Øvrige sponsorer:

Adresse

Roterud IL
Postboks 3012
2611 LILLEHAMMER
Besøksadresse: Roterud Bua

Kontakt

Tlf: +47 410 07 473
E-post: leder@roterud.no

Sosiale medier

Facebook
Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Roterud IL
facebook-square