Trenere/trening

Trenere er essensielle for å tilrettelegge for gode skiopplevelser for barna i klubben. All treneraktivitet i klubben er basert på frivillighet. Hvert årskull har en hovedtrener som har ansvaret for aktiviteten i gruppa, men som har med seg et varierende antall trenere. Klubben ønsker oppmuntre til og bidra til kompetanseheving blant trenere gjennom å tilrettelegge for deltagelse på trenerkurs. Klubben vil etter nærmere avtale dekke kostnader knyttet til denne type kompetanseheving. Oppland skikrets arrangerer normalt årlige trenerkurs på ulike nivåer.

Treninger

Skisesongen startet opp i uke 42 for alle treningsgrupper. 3.-6. klasse har treninger på tirsdager. 8. klasse har treninger på tirsdager og torsdager, samt basistrening på onsdager.

For de yngste består barmarkstreningen av varierte øvelser for å utfordre balanse, styrke, koordinasjon og utholdenhet gjennom lek. Noen av de litt eldre gruppene har prøvd seg på rulleski og barmarksøvelser med staver. De som ønsker det kan låne rulleski ved å kontakte skigruppa@roterud.no

Det vil variere noe hvor oppmøtested er, men det opppdateres fortløpende i Lagetmitt.

Sesongen varer frem til påske. For de yngste kullene oppfordrer vi til bruk av nærmiljøanlegget og akebakken. Skiløypene rundt Røyslitjern og Hestehoven er også fine og benytte. Ellers er Natrudstilen og Birkebeineren skistadion mye brukt.

Treningsavgift

Er du med i minst fire uker, blir du fakturert for hele sesongen. Treningsavgiften for 2021/22-sesongen er:

  • 2.-4. klasse: 400 kroner
  • 5.-7. klasse: 600 kroner

For de utøverne som er med i treningssamarbeidet er prisen totalt 1500 kroner per sesong.

Hovedsponsorer:

Øvrige sponsorer:

Adresse

Roterud IL
Postboks 3012
2611 LILLEHAMMER
Besøksadresse: Roterud Bua

Kontakt

Tlf: +47 410 07 473
E-post: leder@roterud.no

Sosiale medier

Facebook
Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Roterud IL
facebook-square