Trenere/trening

Trenere er essensielle for å tilrettelegge for gode skiopplevelser for barna i klubben. All treneraktivitet i klubben er basert på frivillighet. Hvert årskull har en hovedtrener som har ansvaret for aktiviteten i gruppa, men som har med seg et varierende antall trenere. Klubben ønsker oppmuntre til og bidra til kompetanseheving blant trenere gjennom å tilrettelegge for deltagelse på trenerkurs. Klubben vil etter nærmere avtale dekke kostnader knyttet til denne type kompetanseheving. Oppland skikrets arrangerer normalt årlige trenerkurs på ulike nivåer.

Treninger

Vi har felles oppstart med kick off for alle på tvers av kullene etter høstferien. Sesongen varer frem til påske. For de yngste kullene oppfordrer vi til bruk av nærmiljøanlegget og akebakken. Skiløypene rundt Røyslitjern og Hestehoven er også fine og benytte. Ellers er Natrudstilen og Birkebeineren skistadion mye brukt.

Sesongen 2019/2020 har 2.-6. klasse trening én gang i uka. 7.-8. klasse trener sammen med skiklubber i Lillehammer og har to skitreninger og én basistrening i uka.

Tid og sted for treningene blir fortløpende lagt ut på Lagetmitt.

Treningsavgift

  • 2.-4. klasse: 400 kroner
  • 5.-7. klasse: 600 kroner

For de utøverne som er med i treningssamarbeidet er prisen totalt 1500 kroner per sesong.

Hovedsponsorer:

Øvrige sponsorer:

Adresse

Roterud IL
Postboks 3012
2611 LILLEHAMMER
Besøksadresse: Roterud Bua

Kontakt

Tlf: +47 480 75 813
E-post: leder@roterud.no

Sosiale medier

Facebook
Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2020 Roterud IL
facebook-square