Organisert trening

Roterud har besluttet å tilby treningstider for ungdomsfotballen som et prøveprosjekt i uke 17 og 18. Forutsetningen er at Fotballens koronavettregler følges.

Som sikker de fleste har fått med seg begynner isen å trekke seg tilbake fra banene våre, og det fine grønne dekket begynner å komme til syne igjen. Det er bestemt at kommunens idretts-, leke- og aktivitetsanlegg skal holdes åpne inntil videre, og dette medfører at også banene våre holdes åpne. Dette er under forutsetning av at generelle smittevernregler overholdes.

Fotballens koronavettregler

Norges fotballforbund har utarbeidet Fotballens koronavettregler. Disse reglene skal overholdes ved all aktivitet på Røyslimoen stadion. Konsekvensene dersom reglene brytes er at banene kan stenges.

For å sikre at reglene følges skal små barn alltid ledsages av voksne, og de litt større barna skal være fullstendig klar over hvilke regler som gjelder.

Det er de foresatte sitt ansvar at reglene følges.

Kommer mann ned på banen å ser at det ikke er plass, skal man snu og heller prøve igjen litt senere.

 

Treningstider for ungdomsfotballen

Det er åpnet opp for at organisert trening kan tillates igjen, gitt at Fotballens koronavettregler følges. Sportslig utvalg i Roterud har besluttet å tilby treningstider for lag i ungdomsfotballen (f.o.m. 13 år) som et prøveprosjekt i uke 17 og 18. Det vil bli gjort en evaluering av denne ordningen på slutten av uke 18 for å finne vegen videre.

Barn i barnefotballen (t.o.m. 12 år) har foreløpig ikke noe tilbud om organisert trening i Roterud.

Sportslig utvalg har utarbeidet plan for organisert trening i Roterud IL under koronasituasjonen. Denne planen skal følges under all organisert trening i regi av Roterud.

Vi håper alle er solidariske mot den store nasjonale dugnaden som pågår og beviser at Roterud befester ryktet sitt som «dugnads-bygda» i Lillehammer.

Myndigheten har fått kontroll over viruset nå, men kampen er langt fra vunnet.

Vaskestasjon på Røyslimoen stadion

Det er i forbindelse med koronasituasjonen etablert en vaskestasjon på Røyslimoen stadion. Denne er plassert ved utekrana på Roterudbua. Denne inneholder kaldt og varmt vann, såpe, papirhåndklær og sprayflaske til vask av utstyr m.m. Denne er til fri benyttelse, men vi håper alle kan ta en prat med barna sine om viktigheten av at denne får stå i fred, og ikke blir utsatt for hærverk eller «lek og moro».

Sist redigert 
16. april 2020
. Publisert av Leila Øvreseth.

Del dette:

Hovedsponsorer:

Øvrige sponsorer:

Adresse

Roterud IL
Postboks 3012
2611 LILLEHAMMER
Besøksadresse: Roterud Bua

Kontakt

Tlf: +47 410 07 473
E-post: leder@roterud.no

Sosiale medier

Facebook
Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Roterud IL
facebook-square