Ungdomsfotball (13-16)

Etter hvert som man blir eldre vil resultater for mange bli en viktigere del av spillet. I tillegg utvikler spillerne seg ulikt både fysisk og fotballmessig. Hovedfokus i ungdomsfotballen er å utvikle hver enkelt spiller og laget. Alle skal ha et miljø de trives i – uansett nivå. Selv om alvoret kommer sigende, er det viktig å holde fast ved at fotball skal være gøy. Respekt, toleranse og likeverd overfor med- og motspillere er sentrale verdier.

Sesongen (seriespill) i ungdomsfotballen varer i hovedsak fra påske til høstferien. Det er vanlig å ha én til to treninger gjennom vinteren i kommunale idrettshaller i Lillehammer. De enkelte lagene organiserer dette selv.

Når kommunen bestemmer seg for å sette på undervarmen på bana på Stampesletta (vanligvis januar/februar) vil lagene i ungdomsfotballen få tilbud om treningstid her. Det er trangt om plassen, og antall treninger bestemmes litt ut fra alder og behov. Det kan være snakk én trening i uka for 13-åringer til tre treninger i uka for junior.

Hovedsponsorer:

Øvrige sponsorer:

Adresse

Roterud IL
Postboks 3012
2611 LILLEHAMMER
Besøksadresse: Roterud Bua

Kontakt

Tlf: +47 410 07 473
E-post: leder@roterud.no

Sosiale medier

Facebook
Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Roterud IL
facebook-square